
Anlattığım tarifte bu kase kadar oldu.Bir pasta için
yeter bana değil mi?
3 portakalın kabuğunu elimle küçük parçalar halinde
soydum.Bir tencereye su ile kabukları koydum ve bir
taşım kaynattım.Kapağını kapattım ve 1 gece su içinde
beklettim.Sabah suyunu süzdüm ve tekrar su
koydum. Tekrar kaynattım.Suyu soğuyunca süzdüm .
Üzerine bir su bardağı şeker ve bir bardağ su ekledim
ve tekrar kaynattım.İndirmeye yakın üç damla limon
suyu damlattım.Bizim evde reçeli sadece ben yerim.O
yüzden bu reçeli pastada kullanmak üzere yaptım.
Miktarını arttırmak size kalıyor, fazla yapmak
isterseniz.
Anlatınca bir yorucu bir iş gibi gelebilir ama öyle değil
söyleyeyim.
3 yorum:
selam canım bayağı bir toparlamışın...öğrenene kadar insanın canı çıkıyor..
şablonu beğenmenize ve kullanmak istemenize memnun oldum dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz tabi
Çok güzel görünüyor.Eminim tadı da güzeldir ama merka ettim kabuklar sert mi kalıyor acaba?
Yorum Gönder